Het nieuwe

buitenspelen

Voor inwoners

Lekker gaan. Plezier maken. Dat vertrouwde gevoel, maar in een nieuwe jas.
Springen. Stuiteren. Samen. Geïntegreerd in het gras. Een verrijking je wijk.

StuiterGras is ontwikkeld als antwoord op de vraag hoe we kinderen meer buiten kunnen laten bewegen. Het is powered by het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en wordt momenteel toegepast in meerdere gemeenten in de openbare ruimte in Nederland. En het kan ook mooi door jong en oud worden benut voor bootcampen, free runnen, fitness, gymlessen buiten, activiteiten van de BSO en meer. The sky is the limit!

In steeds meer gemeenten worden inwoners gevraagd mee te denken over de inrichting van de openbare ruimte. En…het gebeurt ook steeds meer dat burgers pro-actief de gemeente zelf benaderen met mooie ideeën. Het toffe is dat StuiterGras zo ook steeds meer door inwoners zelf bij gemeente onder de aandacht wordt gebracht en met succes! Klinkt StuiterGras ook als interessante optie voor dat mooie stukje gras in jullie wijk? Mail ons op info@stuitergras.nl of laat je gegevens achter op deze site. We voorzien je dan van tips en informatie waarmee je (samen met wat buren) de gemeente kunt benaderen. Is dit ingewikkeld? Nee hoor! Het begint gewoon met een mailtje en een keertje bellen naar de gemeente. Wie niet waagt wie niet wint!

NB: de tweede helft van 2021 voert StuiterGras nog een aantal pilots uit waardoor gemeenten met een korting StuiterGras kunnen proberen. Een argument waar een gemeente zo maar blij van kan worden;-)

 

 

Waarom StuiterGras uniek is

StuiterGras in iets meer dan 1 minuut

Mocht je telefoon niet in staat zijn deze video correct af te spelen, volg dan deze link.

Help om StuiterGras in jouw gemeente te krijgen

I

 

Veelgestelde vragen

Inmiddels krijgen we ook veel aanvragen vanuit sportverenigingen, speeltuinen, combinaties van buurtgenoten en de gemeente, vakantieparken en meer. Uiteraard is StuiterGras (er straks) ook voor jullie en iedereen die ervan wil genieten. We zetten nu de laatste stappen om hier ook aan de juiste eisen te voldoen. Het mooie is dat we al aan de strengste eisen voor de openbare ruimte voldoen dus dat moet goed komen. Maar ze zoeken het graag even goed uit.

Mail ons op info@stuitergras.nl en we gaan in gesprek over hoe we StuiterGras voor jullie mogelijk kunnen maken.

Mail ons en we beantwoorden elke vraag die je hebt (of doen in ieder geval ons best).

Op dit moment vindt verkoop van StuiterGras uitsluitend plaats via dit online platform. Heb je een gaaf idee hoe je kunt helpen. Laat het ons weten via info@stuitergras.nl!

StuiterGras is ontwikkeld door Bas Warmerdam en valt onder de holding And What If B.V. Kenmerkend voor alle ondernemingen van Bas is dat deze intrigerend, leuk en anders zijn. Een ander voorbeeld hiervan is zijn onderneming ConsultingKids. In dit concept worden organisaties voorzien van verfrissende oplossingen voor complexe volwassen vraagstukken gebaseerd op de creatieve ideeën van basisschoolkinderen. Dit concept is actief in Nederland, UK, België, India, Nigeria en Uganda. Als je klaar bent met bestellen van StuiterGras voor in jouw tuin, check dan ook eens www.ConsultingKids.nl. We helpen je vervolgens graag om ook wat stuiterende verfrissing in de uitdagingen op het werk te brengen.

StuiterGras is ontstaan als antwoord op een StartUp challenge vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met de vraag: hoe kunnen we zorgen dat kinderen meer gaan bewegen in de openbare ruimte en daarbij hun motorische vaardigheden ontwikkelen? StuiterGras is als winnaar gekozen van deze challenge en powered by VWS is StuiterGras verder ontwikkeld en marktklaar gemaakt.

Inmiddels is de doelgroep van kinderen vergroot naar iedereen van jong tot oud, waarbij StuiterGras in de openbare ruimte wordt benut voor bootcampen, free runnen, fitness, gymlessen buiten, activiteiten van de BSO en meer. De sky is the limit!

 

 

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op:

Zit je keuze er niet tussen en ben je opzoek naar iets nog specialer? Mail ons even op info@stuitergras.nl

Spelen met de hoofdletter S.
Springen. Stuiteren. Samen.
Even los in het moment.
Wees wie je wilt zijn. Of ben wie je bent.